2014. március 15., szombat

Kaposvári kaTARzis kiállítás

A kaTARzis (vándor)kiállítás a 2014. évi turnéját Kaposváron, az Együd Árpád Kulturális Központban kezdte. 2014. január 17-én délelőtt három dél-dunántúli barátunknak köszönhetően a képek felkerültek a parvánokra.




Mire a budapesti küldöttség, valamint a helyi közönség megérkezett, addigra minden a helyére került. Köszönjük Gregorovics Tamás, Komlós Attila és Márkus István!
 Nem is maradt más dolgunk, mint megnyitni a tárlatot...

 ... és interjút adni a helyi média munkatársainak.

A Somogy TV-ben már az aznap esti híradóban láthattak rólunk egy pár perces összeállítást. Pár nappal később pedig egy hosszabb interjú került adásba a kaTARzis kiállításról a Kapos TV Géniusz kulturális magazinjában. A megnyitó beszédeket követően a közönség közelről is barátkozhatott a képekkel... 
...mi pedig, mielőtt elbúcsúztunk a képektől, összegyűltünk a kihagyhatatlan csoportképhez.  
Ezt követően belevetettük magunkat a kaposvári éjszakába...  

...hogy koccintsunk egyet 2014. első kaTARzis kiállítására.
Fáradhatatlan "söfőrjeinknek" köszönhetően még aznap hazaindultunk, de a kaTARzis kiállítás képeit még egy hónapon keresztül, 2014. február 17-ig élvezhette a helyi közönség. 

Ez idő alatt tudósított rólunk a Rádió Most Kaposvár, valamint a Jazzy Rádió, az egyik képünk a Nap Képe lett, és olvashattak rólunk a Somogy Televízió honlapján, valamint a Hetedhéthatár magazinban. Ajánlott minket a Somogyi Programok, a Kaposvár Most, a kapos.hu, a Szállásvadász, a Port.hu, a Fidelio.hu, az Est.hu, a Kaposest.hu, a Kiállításajanló, a wherevent.com, és a Kisalfold.hu

A kaTARzis kiállítás képei most Borsod-Abaúj-Zemplén megye felé veszik az irányt, ahol a miskolci Ifjúsági Ház ad otthont a tárlatnak 2014. március 29. és április 25. között.

A fotókat (az utolsó kivételével) Komlós Attila készítette.

A kaTARzis kiállítás bemutatása ITT, hivatalos facebook oldala ITT található, a kapcsolódó blog bejegyzések pedig ITT olvashatók.

© kaTARzis kiállítás - Minden jog fenntartva! A képek és az írás engedély nélküli publikálása, másolása, bármilyen módon történő felhasználása a szerzői jog megsértésének minősül, melyet a törvény büntet. A bejegyzés linkje megosztható. 

Nincsenek megjegyzések: